BRSE: edzések kifulladásig!

selfieKomoly terhelést kap a felkészülés második hetében a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata. A lányok zokszó nélkül végzik a munkát, hiszen tudja mindenki, hogy a sikereket nem adják ingyen, márpedig a gárda célja a triplázás és a jó nemzetközi szereplés.

Soós Niki elmondta, hogy remekül sikerült az új játékosok beilleszkedése, véleménye szerint Tanja Matic és Fábián Fanny is erőssége lesz a csapatnak, valamint Sarah Clement visszatérése is feldobta a társaságot.

“Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen nagyon kemény és intenzív munkát végzünk. Túl vagyok már pár alapozáson, de olyan még nem történt, hogy az augusztus huszadikai tűzijáték fényeinek beszűrődését a sportcsarnokban lássam, hiszen 22 óráig tartott az edzés. De tisztában vagyunk vele, hogy áldozatok nélkül nincs siker, márpedig mi eltökéltek vagyunk, adottak a célok, mi pedig el fogjuk érni ezeket!” – mondta a csapat kapitánya.

A Sasa Nedeljkovic – Fésüs Zsóka páros is elégedett a lányokkal, akik maximális erőbedobással dolgoznak és amint a mellékelt fotó mutatja, az aznap elvégzett közel 6 órányi kőkemény edzés után, még mosolyogni is tudnak!