CEV Kupa visszavágó Olaszországban

CEV Kupa visszavágó Olaszországban

Szerdán sem adjuk fel!

Továbbra is veretlen a bajnoki címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE az Extraligában, miután pénteken este a Continental Arénában egy döbbenetes mérkőzésen döntő szettben tudott győzni a Fatum Nyíregyháza vendégeként. Az M4 Sport jóvoltából egy ország láthatta, amint Dobi Edináék felülkerekedtek mindenen, a sokkoló sérüléseken és egymásért küzdve győztesen hagyták el a parkettet.

Szerdán este az itáliai Cremona városában szükség is lesz erre a csapategységre, az egymásért küzdésre, hiszen a Pomi Casalmaggiore az első mérkőzésen szerzett 3-0-ás előnye birtokában nyugodtan várhatja a visszavágót. A csabaiak csak aranyszettben juthatnak tovább, s ennek eléréséhez talán még a bravúrnál is nagyobb dologra lenne szükségük. Az biztosnak látszik, hogy Szpin Renáta, és Ksenija Ivanovics nem tarthat a csapattal, valamint Petőváry Panni is a hiányzók listáját gyarapítja, így Alberto Salomoni lehetőségei kicsit leszűkülnek, 12 játékosból kell gazdálkodjon a CEV Kupa visszavágóján. A magyar bajnok azonban soha nem adja, soha nem adhatja fel, hiszen Békéscsaba és a hazai röplabdasport legnagyobb reprezentánsaként sok ezer szempár szegeződik rá, így szerda este, amikor kigyúlnak a fények a PalaRadi Arénában a BRSE emelt fővel, és a továbbjutásért fog a pályára lépni!

Az esélyek természetesen az olasz csapat továbbjutását és győzelmét ígérik, ennek ellenére a stáb, és a csapat minden tagja küzdeni fog a minél jobb eredményért, a sérültekért, és a klubért.

A találkozó 2018. február 7-én 20.30 perckor kezdődik Cremonában, a PalaRadi arénában.