Egy újabb nagy lépés előre!

SwietelskyA Swietelsky Magyarország Kft. főszponzorként segíti a Bajnokok Ligájában szereplő klubot!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület menedzsmentje hosszú hetek óta fáradozik azon, hogy a legmagasabb szinthez szükséges anyagai hátteret előteremtse, hiszen a a kontinens elitjében szerepelni hatalmas büszkeség, azonban mindez komoly anyagi terhet ró az egyesületre.

A mai napon egy nagyon fontos bejelentést tett Baran Ádám, a BRSE elnöke, aki elmondta, hogy 2 évre, azaz 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a Swietelsky Magyarország Kft. és a Békéscsabai Röplabda SE, melynek értelmében az építőipari cég a klub főszponzorainak sorába lép.

Az előremutató együttműködés a 2015/2016-os szezon során vette kezdetét, melyet a megállapodás lejárta után értékeltek a felek. A kölcsönös elégedettség, illetve a klub vezetői által prezentál jövőkép meggyőzte a vállalatot, hogy Magyarország vezető röplabda klubja érdemes a további és nagyobb ívű támogatásra.

“Jelentős nap ez a BRSE életében, hiszen egy országos szinten ismert cég látott fantáziát a klub és a magyar röplabdázás támogatásában. A Swietelsky Magyarország Kft. partner abban a küldetésben, amelyet megfogalmaztunk. Szeretnénk hosszú távon, a nemzetközi szinten is meghatározó csapat lenni, amelyhez elengedhetetlen a stabil gazdasági háttér, hiszen külföldi vetélytársaink a mi költségvetésünk sokszorosából dolgozhatnak, így a eredményes szerepléshez elengedhetetlen a újabb források bevonása. Többször elmondtam már, hogy az eddigi eredmények nem kényelmesítenek el bennünket, továbbra is éhesek vagyunk a sikerre és keményen dolgozunk, amelynek eredményeként sikerült együtt tartani a tavalyi csapatot és markáns célokkal vágunk neki az új idénynek. Békéscsaba neve immár remekül cseng a Európa szerte, melyet sikeres Bajnokok Ligája szerepléssel tovább öregbíthetünk.” – mondta a klubvezető.

A Swietelsky Magyarország Kft. mögött több évtizedes tapasztalat áll. Az építőipar élvonalában kivívott stabil pozíció mellett a cég továbbra is magabiztosan néz szembe az új kihívásokkal. Mottója egybecseng a BRSE hitvallásával: JÖVŐT ÉPÍTÜNK.

A cég logója és marketing elemei megjelennek a csapat felszerelésén és a mérkőzéseknek otthont adó Békéscsabai Városi Sportcsarnokban is.