Elkezdődött a felkészülés, sikerrel zárult a sportágnépszerűsítő program!

Vasárnap találkozott először a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata, ahol a gárda egy rövid eligazításon vett részt a klub megújult közösségi helységében. Baran Ádám elnök és Kormos Mihály szakmai igazgató tájékoztatta az együttest az elvárásokról és célkitűzésekről, majd bemutatták Sasa Nedeljkovicot, aki székfoglalójában nem ígért könnyű alapozást, csak könnyeket, vért és verítéket, hiszen edzői filozófiája szerint ez kovácsolja össze a gárdát, akivel komoly céljai vannak a 2015/2016-os szezonban.

Még aznap munkához is látott a társaság, bemelegítésként egy “laza” két órás foglalkozás keretében. Ott volt az új játékosok közül Tanja Matic és Fábián Fanny, valamint az utánpótlásból felkerülő Rohodi Eszter és Kovács-Fiskus Fanni is.

Bodnár Dorottya, Tálas Zsuzsa és Szakmáry Gréta a válogatottal készül, míg Sarah Clement a héten csatlakozik a kerethez. A szakmai stáb döntése értelmében kikerült a felnőtt csapatból Bagyinka Fanni, aki az utánpótlásban bizonyíthat, valamint Gyenge Andrea immár edzőként segíti a BRSE munkáját.

Hétfőn két edzés szerepelt a programban, valamint a gárda részt vett a “Sporthétfők” elnevezésű sportágnépszerűsítő programon, ahol a Városháza előtti téren együtt játszottak az utánpótlás játékosokkal, szurkolókkal és érdeklődőkkel. A játékosok ajándéktárgyakat osztogattak, amely dedikálása kapcsán kígyóztak a sorok a címvédő csapat előtt, illetve rengeteg közös fotó is készült, így a sportolók a feléjük áradó szeretettel felvértezve kezdtek neki a második edzésnek.

20150810 173222m 20150810 172912