Felemás hétvége a serdülőknél

BRSE-serduloA középszakasz küzdelmei kezdődtek meg a hétvégén az Országos Serdülő Bajnokságban. Az alapszakasz zárultával a hat csoportgyőztes már egyből az elődöntő 12 csapata közé jutott, míg a többiek a fennmaradó 6 helyért játszanak a középszakasz két fordulója alatt. A Békéscsabai RSE fiataljai az előbbiek közé tartoztak, hiszen az előző két forduló győzteseként már biztos résztvevői az elődöntőnek, így a kozépszakaszban csak a minél jobb helyezésekért harcolnak.

A Nyíregyháza és az UTE került a csabaiak csoportjába, és az első találkozás felemásra sikeredett a viharsarkiaknak, hiszan a szabolcsiaktól előbb három szettben vereséget szenvedtek, majd az UTE ellen egy ötszettes drámai csatában kerekedtek felül.

Folytatás január 22-én hazai pályán.

Eredmények:
Békéscsabai RSE – Nyíregyháza 0-3 (-15,-27,-18)
Békéscsabai RSE – UTE 3-2 (-22,22,15,-15,8)

BRSE: Boskó Ágnes, Bagyinka Csenge, Veres Cintia, Tatár Gréta,Araczki Gyöngyvér, Lagzi Dóra, Moldován Viola, Juhász Réka, Kertész Petra, Fábián Kata, Török Boglárka, Rády Boglárka. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: Az első mérkőzés második szettjét ha meg tudtuk volna nyerni, akkor ott is lett volna lehetőségünk szorosabb eredményt elérni, de így is elégedettek lehetünk. Természetesen nem a vereséggel, hanem azzal ahogy a csapat a második mérkőzésre felállt és az ott mutatott játék még szebbre sikerült.