Győzelem Kaposváron

Győzelem Kaposváron

Háromból három meccset nyertünk a héten, és továbbra is veretlenül vezetjük az Extraligát.

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Linamar-Békéscsabai Röplabda SE
0:3 (-18, -16, -18)

Kaposvár, 500 néző. Vezette: Halász T., Ujházi.

Kaposvár: Iricanin 11, Harmath 4, Horváth A. 2, Araujo 7, Leidgeb 5, Fábián. Csere: Csitári (liberó), Sitkey, Szivós, Lutter L., Kanizsai. Vezetőedző: Zarka Péter.

Békéscsaba: Ivanovic 11, Nagy E. 12, Fresco 8, Mlinar 18, Pekárik 6, Koseková. Csere: Molcsányi (liberó), Szedmák. Vezetőedző: Alberto Salomoni.

Az eredmény alakulása: I. játszma: 6:8, 8:16, 16:21. II. játszma: 4:8, 11:16, 13:21. III. játszma: 8:7, 13:16, 16:21.

Mestermérleg

Zarka Péter: Nem pusztán az udvariasság és a mai mérkőzés mondatja velem, de tényleg tiszta szívből gratulálok a Békéscsabának. A klubnál folyó professzionális munkához, az egész körítéshez, a hozzáálláshoz, ami fontos és példaértékű az egész magyar röplabdázás számára. Néha dekoncentráltak, türelmetlenek voltunk. Siettetük a befejezést, amit az ellenfelünk nem tett. Ami egy héttel korábban ment, az sajnos a mai nap nem.

Alberto Salomoni: Az első perctől jó ritmusban játszottunk. Ez kitartott a meccs végéig. A kulcs az első szettben a sánc-védekezésünk volt, a másodiktól pedig a nyitásfogadásunk is remek volt. Szerencsére végig tartottuk a megszerzett előnyt, s nem esett vissza a játékunk, motivációnk.