Kiemelt mini csapatunk ezúttal sem talált legyőzőre

Kiemelt mini csapatunk ezúttal sem talált legyőzőre

Az Országos Mini Bajnokság vasárnapi fordulóját Szegeden rendezték meg, a Titkos Lajos emlék torna keretében 8 csapat részvételével.

Kiemelt mini csapatunk a csoport mérkőzéseken a KESI csapatát 2:1, a Kispestet 3:0 arányban sikerült legyőzte le. A keresztjátékban a KRA ellen kellett kiharcolniuk a hármas döntőbe kerülést. Idén még nem találkozott a két csapat, ezért nagy csatára számítottak, ami végül megtörtént, de csak egy szett erejéig. Az első szettben a csapat második sora kitűnő játékkal legyőzte az ellenfél első sorát, így a második játékrészben már teher nélkül játszhattak a lányok. BRSE-KRA 2-0 (25-19, 25-14)

A döntőben a Delta, a Szeged1, és a BRSE1 mérhette össze tudását. Ezeken a meccseken hatalmas csatában, minden játékos a tudása legjavát nyújtotta, és igazi csapatmunkával sikerült végül megszerezniük ötödik OMB tornagyőzelmüket.
BRSE1-DELTA 2-1 (14-25, 25-7, 25-23)
Szeged1-BRSE1 2-1 (25-17, 21-25,18-25)

Fésüs Erzsébet: Nagyon értékes és tanulságos győzelmeket arattunk. A döntőben magas színvonalú röplabdát láthatott a közönség, a játékosok megmutatták, hogy fontos helyzetekben sem remeg meg a kezük, sőt akkor tudnak a legjobban összpontosítani. Természetesen van még bőven tanulni való és rengeteg munka vár még rájuk a bajnokság végéig. A következő forduló Békéscsabán lesz, 2018. február 10-én a Városi Sportcsarnokban, szeretnénk ha minél többen kijönnének és szurkolnának a fiatalabb korosztályú játékosainknak! Az biztos, hogy az egyik legerősebb mezőny vesz részt ezen a fordulón, így izgalmas, jó mérkőzések várhatóak.

A csapat tagjai:
Gabnai Regina, Radnai Lili, Fekete Gréta, Radnai Luca, Valastyán Panni, Endrődi Hanna, Katics Kitti, Melis Zsófia, Bartolák Annabella, Kuhn Alexandra.

A torna különdíját Radnai Luca kapta a csapatunkból.

BRSE 2-es csapata hatodik helyett szerezte meg a versenyen.
Csoportjukban az első mérkőzésen a Szeged1 csapata múlta felül őket. Következő mérkőzésük a Dunakanyarral lett volna, de időjárási viszonyok miatt nem tudtak megérkezni a tornára, így játék nélküli nyert meccs lett. Háromba jutásért a Delta csapatával kerültek össze, ahol vereséget szenvedtek. A KESI és a KRA csapatával küzdhettek tovább a 4-6. helyért, ahol kevés helyzetben nyilvánult meg az első sortól várható játéktudás, így 6. helyen zárták a tornát.

A csapat tagjai:
Árvay Kíra, Csicsely Eszter, Csótó Csenge, Erdei Kinga, Knyihár Boglárka, Krajcsó Emese, Lenkefi Lina, Noveczki Janka, Péter Vivien, Varga Noémi, Vigh Enikő

A csapat különdíjasa: Krajcsó Emese