Kormos Mihály: célunk, hogy szurkolóink segítségével vasárnap kiharcoljuk a bajnoki döntőbe jutást

Kormos Mihály: célunk, hogy szurkolóink segítségével vasárnap kiharcoljuk a bajnoki döntőbe jutást

Szakmai igazgatónkat kérdeztük az elődöntő második találkozójáról, illetve a harmadik összecsapásról.

“Fantasztikusan kezdtük a csütörtöki mérkőzést. A lányok mindent tökéletesen megvalósítottak, éppen úgy, ahogy azt terveztük. Folyatásban is magas szinten röplabdáztunk, de esett a koncentrációnk, valamint a berényiek egy magasabb fokozatra kapcsoltak. A fordulópont a harmadik játszma 17-12-es vezetésünknél érkezett el, addig mi kontrolláltuk a mérkőzést.

Miklai és Pintér remekül röplabdázott, de az egész hazai csapat eksztázisban játszott. Jó volt látni a lányainkat, hogy minden labdamenet megnyeréséért óriási energiákat mozgósítottak, ekkor magas színvonalú mérkőzést láthattak a nézők. A döntő szettet remekül kezdtük. Már kezünkben éreztük a győzelmet, de még egyszer felállt a Jászberény. 12-12 után Lucia Fresco támadásával és Bodnár két hatékony szervájával tettünk pontot a meccs végére.

Nagy összecsapás volt. Büszkék vagyunk a lányokra, hogy tartalékosan is sikerült nyerni a jászságban. Ismét igazi harcosok voltak. Tényleg vért izzadva hoztuk a győzelmet, éppen ezért is nagy érték számunkra.

Szeretném megköszönni ellátogató szurkolóinknak, hogy mellettünk álltak és támogattak bennünket. Hatalmas segítséget kaptunk tőlük. Reméljük, hogy vasárnap is sokan kint lesznek, mert az ellenfelünk nem feltartott kézzel jön Csabára. Persze tudjuk, hogy nehéz helyzetben vannak, hiszen nem hibázhatnak többet.

Határozott célunk, hogy lezárjuk a párharcot, és zsinórban ötödik alkalommal bejussunk a bajnoki döntőbe.” – mondta Kormos Mihály.