“Köszönjük Békéscsaba!”

“Köszönjük Békéscsaba!”

A Volkswagen MEVZA Cup Final Four hétvégét követően, hétfőn hajnalban elcsendesült az ünneplés zaja, de a szívekben és a lelkekben örökké ott lesznek a fantasztikus pillanatok. Kedden ismét benépesült a BRSE bázisa, az irodák és az öltözők újra megteltek élettel.

„The show must go on!” – azaz a show-nak folytatódnia kell! Nyakunkon a vasárnapi Magyar Kupa döntő, amelyre a csapatnak, a stábnak és a menedzsmentnek is fel kell készülnie.

De pár gondolat erejéig térjünk vissza az örökké emlékezetes hétvégéhez, amikor a BRSE hazai pályán aratott diadala után maradt Közép-Európa trónján.

Szinte képtelenség lenne megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult az esemény nívós megrendezéséhez. Ez a széles körű összefogás jól példázza az egységet, valamint a hitet, amit a klubba vetnek támogatóink, partnereink és szimpatizánsaink.

Büszkék vagyunk, hogy ennyi ember osztozott velünk sikerünkben. Örülünk a visszajelzéseknek, amelyben értékelik az erőfeszítéseinket, melyeket a rendezvény kapcsán tettünk. Ezek erőt adnak a folytatáshoz. Gratuláló telefonok, üzenetek hada érkezett Amerikától kezdve szerte Európáig, melyek kiemelték a nívós rendezést és csapatunk remek teljesítményét.

Patinás kluboknál is akár évtizedeket várnak hasonló sikerre, ki tudja, hogy nekünk mikor adatik meg újra, hogy hazai pályán ünnepelhessünk nemzetközi kupa győzelmet.

Egy közel 15 milliós forint összköltségvetésű esemény megszervezése hatalmas felelősség, melynek súlya méretes teherként nehezedett ránk. A végeredmény visszaigazolta döntésünk helyességét, hogy nem adtuk alább és a klubhoz méltó módon a maximumra törekedtünk, sokszor feszegetve határainkat ez által.

Végezetül köszönjük újra Békéscsaba Megyei Jogú Városnak, a szponzorainknak, hiszen segítségükkel sok ember álma vált valóra!

Találkozunk vasárnap Érden!

Hajrá BRSE!