Már az elődöntőben a BRSE U15 csapata

Már az elődöntőben a BRSE U15 csapata

Az első tornán három győzelmet szerző gyermek csapatunk, azzal a céllal utazott a Szolnokon megrendezett második körre, hogy folytassa jó szereplését, és csoportelsőként kvalifikálja magát az elődöntőbe. A csabai lányok ezen a napon kiválóan röplabdázva, nagyon magabiztosan nyerték meg mérkőzéseiket. Ki kell emelni Feld Bettina irányítójátékát, aki éretten, és stabilan adott fel, Gellén Viktória a támadások befejezésben jeleskedett, míg a két libero, Tóth Fanni és Kucsera Jázmin mezőnyben nyújtott kiemelkedőt. Természetesen a csapat többi tagja is nagyszerűen játszva, jókedvűen oldotta meg feladatát, mindenki játszott, és mindenki jól játszott, ez egy nagyszerű nap volt!

Eredmények

Békéscsabai RSE – Miskolci VSC MISI 3-0 (11,11,10)

Békéscsabai RSE – Kecskeméti Sportiskola 3-0 (17,18,15)

Békéscsabai RSE – Szolnoki Sportcentrum 3-0 (18,19,12)

BRSE: Feld Bettina, Jánk Dzsenifer, Horostyák Cintia, Lenkefi Lea, Gellén Viktória, Tatár Noémi, Tóth Fanni, Kucsera Jázmin, Kerepeczki Hanna, Hunyadi Gréta, Radnai Lili, Radnai Luca. Edző: Fésüs Erzsébet, Nagy Attila

Nagy Attila: Nagyon szépen játszottak ma a lányok, külön gratulálok Zsókának, hiszen szemmel látható volt a fejlődés a mai napon a játékosainál, nagyon büszke voltam ma mindenkire! Várjuk az elődöntőt!