Nagy sikerrel folytatódott az edzéslátogatás!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület februárban hívta életre új programját, mely keretében a felnőtt csapat tagjai meglátogatják az összes utánpótlás gárda edzését.

A héten az Erzsébethelyi Általános Iskola volt a célpont, amely hosszú évek óta gyümölcsöző együttműködést ápol a klubbal, aminek eredményeként több, immár a felnőtt csapatban is bemutatkozó sportolót köszönhet a BRSE.

Az oktatási intézmény és az egyesület közös szervezésében számos olyan röplabdás program is megvalósult, melyek szép emlékül szolgáltak a gyermekeknek. (táborok, sportágválasztó nap)

Jelenleg Fésüs Erzsébet és Sinkáné Kiss Anikó vezetésével két csoport, 28 fővel dolgozik az iskolában, mini és szupermini kategóriában, heti négy, illetve három alkalommal.

A gyerekek hatalmas örömére Ali Skayhan, Molcsányi Rita és Nagy Viki meglátogatták az edzést és egy rövid beszélgetés után közösen végezték el a gyakorlatokat. A sok csillogó szempár figyelte a példaképeket, akikkel a foglalkozás végén közös fényképeket is készítettek.

A bajnokcsapat tagjai sok sikert és kitartást kívántak az utódoknak, akik a közelgő Szeged Kupára készülnek.

A csapatok tagjai:

Mini korosztály – Lakatos Luca,Tóth Luca,Tatár Noémi, Gazsó Szofi,Gál Petra, Medve Léna, Sinka Dalma, Kucsera Jázmin, Such Diána, Szilágyi Gréta, Feld Bettina, Kiss Virág, Kónya Eszter, Mucsi Fanni. Edző: Fésüs Erzsébet

Szuper-mini korosztály – Tomasovszki Anna, Tóth Lilien, Szabó Beáta, Kuhn Alexandra, Lantos Vivien, Bartolák Annabella, Valastyán Panni, Szabó Gréta, Melis Zsófia, Boldis Natália, Petrovszki Enikő, Katics Kitti, Mucsi Gréta, Tóth Adrienn. Edző: Sinkáné Kiss Anikó

IMAG0127