Nehéz sorozat előtt! Pénteken Nyíregyházán folytatódik a bajnokság!

A bajnoki címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE pénteken Nyíregyházán kezd bele egy nehéz menetelésbe, melyben találhatunk bajnoki rangadókat, és CEV Kupa visszavágót is. Pénteken, ahhoz a Nyíregyházához látogatnak a viharsarkiak, akik a nyáron többek közt a tengeren túlról erősítettek, azzal a nem titkolt céllal, hogy több éves szünet után újra a négy közé jussanak. A szabolcsiak keretében találhatunk brazil, venezuelai és trinidadi játékost is, és náluk játszik  a hazai mezőny több fiatal tehetsége is. A bajnokcsapat tehát nem számíthat könnyű csatára, főleg annak tudatában, hogy az ellenfél a Vasas elleni nyitófordulóbeli, illetve a vasárnapi jászberényi vereségét követően biztosan kettőzött erővel hajt majd.

Az idei szezonban még veretlen a BRSE, hiszen a bajnokságban, a Közép-Európai Kupában s a CEV Kupában sem találtak eddig legyőzőre Soósék, s pénteken este szeretnék ezt a jó sorozatot folytatni. A bajnokság után a következő héten Athén felé veszi az irányt a BRSE,  majd a Jászberény, Gödöllő, és az UTE elleni bajnokik következnek, tehát kijelenthetjük, hogy igen nehéz sorozat előtt áll a csapat. Sasa Nedeljkovic már az Olympiacos elleni visszavágóról is szót ejtett esélylatolgatásában:

Sasa Nedeljkovic:

“Most következnek azok a mérkőzések, melyek nagyon befolyásolják az alapszakasz végeredményét. Nyíregyházával az elején. Úgy készülünk, mint  minden más bajnoki mérkőzésre. Bízunk az elvégzett munkában. Éppen jó ritmusban jön a meccs, egy Olympiacos visszavágó előtt. Meg lesz a lehetőségünk, hogy lássuk, mire vagyunk képesek az athéni mérkőzés előtt.”

team