Nívós díjátadó díszvendége volt Szpin Renáta

Nívós díjátadó díszvendége volt Szpin Renáta

A Békés Megyei Diáksport Egyesület minden évben megrendezi a Diákolimpiai Bajnokok Díjátadóját, melyre az előző tanév Békés Megyei diákolimpiai bajnokai kaptak meghívást. (A BRSE sportolói éppen lemaradtak az eseményről, hiszen III. korcsoportban a Petőfi Utcai Általános Iskola az emlékezetes békéscsabai döntőn 2. helyezést ért el, míg egy korosztállyal feljebb a dobogóra két csabai iskola is felállhatott, a Petőfisek itt is a másodikra, míg az Erzsébethelyi Általános Iskola a harmadik fokára.)

A szerdai díjátadó díszvendége Szpin Renáta volt, az csapatunk válogatott liberoja. Csipi beszámolóját tátott szájjal hallgatták a diákolimpiai bajnokok. Mesélt a sportról, a röplabdáról, annak nehézségeiről, hatalmas áldozatokról, az iskoláról, a tanulásról, a kudarcokról, a sikerekről, a család fontosságáról.

Motiváló beszédét kedvenc Dave Weinbaum idézetével “A legfontosabb, amit a győzelemből tanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá!” zárta, melyet hatalmas vastaps követet.

A rendezvény végén Reni vágta fel a 150 szeletes tortát, valamint fotózkodott a szarvasi Vajdásokkal, akik strandröplabdában lettek bajnokok.