Pénteken az MTK ellen folytatjuk!

MTK-beharangozoIntenzív terhelésnek van kitéve a BRSE csapata, hiszen a hétvégén dupla forduló vár Molcsányi Ritáékra. A soron következő megmérettetés a fővárosban éri a bajnokcsapatot, pénteken az MTK Budapest vendégei lesznek, míg vasárnap a sereghajtó Palota csapata érkezik Békéscsabára.

Az UTE elleni hazai rangadón adós maradt az együttes a szép és kiegyensúlyozott játékkal, a sok hibával és nyitásrontással tarkított összecsapást a csapatjátékot magasabb szinten űző, és még fáradtságában is szembetűnően jobb kondiban lévő BRSE így is viszonylag könnyedén nyerte meg, mindössze egyetlen szorosabb szettet engedélyezve riválisának.

A pénteki ellenfél szintén túl van már az UTE elleni találkozóján, s talán kisebb meglepetésre győztesen hagyhatták el a parkettet, miként tették ezt a Vasas ellen is, így az előzetesen nem kalkulált rangadó jelzőt is kiérdemli ez a találkozó. Az MTK idegenlégiósok nélkül készül, csupán a vezetőedző személyében lelhetünk fel nem hazánkbelit, így mindenképpen megsüvegelendő az eddigi teljesítményük.

A csapatunknak természetesen határozott elképzelései vannak az ellenfél taktikájáról és az arra adandó válaszról. A BRSE meg kívánja őrizni veretlenségét, ennek megfelelően készülnek a lányok, valamint a szakmai stáb is!

Ludmán Réka: Fásultak voltunk az UTE ellen, emiatt sokat hibáztunk, de ezúttal ez is elegendő volt a győzelemhez. A héten érezhető volt, hogy fokozatosan javult teljesítményünk az edzéseken. Jól kezdte a bajnokságot az MTK, a felkészülés során minket is legyőztek, de ebből nem szabad messzemenő következményeket levonni. Elszántak vagyunk, győzni megyünk Budapestre!

Tatjana Matic: Felkészültünk az ellenfélből, szeretnénk rájuk erőltetni akaratunkat. A nemzetközi porondon elvárt szinten kívánunk produkálni, határozott nyitásokkal és stabil csapatjátékkal megtörni az ellenfelet. Tiszteljük az MTK eddigi eredményeit, azonban, ha a saját játékunkat játsszuk, akkor nem maradhat el a győzelem.