Polgármesteri edzéslátogatás

Szp1Immár hagyomány, hogy a felkészülési időszakban meglátogatja a csapatot Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere.

Először Baran Ádám, a klub elnöke mutatta be a gárda új tagjait, és felvázolta a szezonra vonatkozó elvárásokat, illetve a stratégiai célkitűzéseket is. Ezt követően a városvezető virággal és bonbonnal köszöntötte Csengeri Petrát, Godó Pannit, Ludmán Rékát és Petrenkó Brigittát, akik az első idényüket kezdik a bajnoki címvédőnél, illetve ajándékot kapott Tóth Gábor, a csapat augusztusban érkezett másodedzője is.

Szarvas Péter elmondta, hogy a BRSE, mint a legsikeresebb békéscsabai sportegyesület, továbbra is számíthat a Város támogatására, hiszen az ide orientált forrás termékeny talajra hullik, ahogy a felnőtt és az utánpótlás csapatok eredményei mutatják.

“Örömmel mondhatom, hogy országos szinten is kiemelkedően jó híre van a klubnak, mely az elmúlt években városunk büszkeségévé nőtte ki magát. Nem véletlen, hogy a Békéscsabai Röplabda Akadémia projektjét támogatásáról biztosította Miniszterelnök Úr, valamint számos magas rangú egyeztetésen kerül szóba a bajnokcsapat, amely teljesítményét határon innen és túl is megsüvegelik.Tiszta, átlátható viszonyok, rátermett menedzsment, nagyszerű szakmai munka és az utolsó leheletükig küzdő játékosok. Ennek köszönhetően immár a legmagasabban jegyzett európai kupasorozatban érdekelt a BRSE és csabaiak ezreit foglalkoztatja már most a Prostejov elleni, novemberi Bajnokok Ligája debütálás. Amennyiben módom van rá, úgy idegenbe is elkísérem a csapatot.” Zárásként a polgármester sok sikert kívánt a négy sorozatban rajthoz álló társaságnak.

Soós Nikolett csapatkapitány, megköszönte a látogatást és egyedi, kizárólag a csapat tagjait megillető pólót adott át a város első emberének, illetve ígéretet tett arra, hogy a továbbiakban is minden erejükkel azon lesznek, hogy eredményeikkel vigyék Békéscsaba jó hírét itthon és Európában egyaránt.

A Szarvas Péterrel készült exkluzív interjút megtekinthetik a BRSE TV keddi adásában.

Szp2

Szp3

Szp4