Remekelt a BRSE U17-es csapata is

Az U17-es Országos bajnokság a középszakaszánál tart, melyben kiválóan szerepelnek a Békéscsabai RSE fiataljai. Az idei évben kicsit összébb tolódott a bajnokság alap és középszakasza, hiszen az U17-es válogatott EB selejtezői, és EB-döntője miatt áprilisban majd nem lehet mérkőzéseket rendezni, így az ottani kiesést a sűrűbb versenynaptárral kell pótolni. A BRSE fiataljai Kecskemétre látogattak a hétvégén. A keretből, hatan hiányoztak, sérülés, betegség, vagy más irányú elfoglaltság miatt, így mindössze nyolc játékossal számolhatott Nagy Attila. A lányokat ez nem zavarta meg, mindkét mérkőzésükön szépen játszottak, precíz nyitások, és dinamikus támadójáték jellemezte teljesítményüket, így a csabai fordulóhoz hasonlóan most sem veszítettek szettet.

Az U17-es bajnokság majd februárban folytatódik az elődöntőkkel.

Eredmények

Békéscsabai Röplabda SE – BVSC Zugló 3-0 (15,12,18)
Békéscsabai Röplabda SE – Kecskeméti SI 3-0 (15,13,17)

BRSE: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Tatár Gréta, Araczki Gyöngyvér, Török Boglárka, Sebestyén Flóra, Veres Cintia, Rády Boglárka. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: Amilyen kevesen voltunk ma, olyan szépen játszottunk. Tovább kell menni ezen az úton, sok munka, sok áldozat, de az eredményt látva, megéri!