Sor- és váltóverseny a BRSE növendékeknek

SorversenySzombat délelőtt a BRSE legfiatalabb sportolói vették birtokukba a városi sportcsarnokot. Az idei szezonban utánpótlás terén ismét egy nagyot lépett előre a Békéscsabai Röplabda SE, hiszen 7 telephelyen, 7 új csoporttal több, mit 100 új röplabdás tehetséggel kezdte meg az „évet”.

A csabai egyesület célja, hogy a „kezdő” csoportoknak is másfél havonta háziversenyt rendezzünk. Első alkalommal 80 kislány mérhette össze tudását különböző sor- és váltóverseny jellegű feladatokban. A gyerekeket 8 gárdába soroltuk, melyek élére, a felkészítők mellé, a BRSE felnőtt csapatának egy-egy játékosa került, akik nevüket is adták a csoportoknak.

Közel egy óra sportolás után derült fény, hogy amellett, hogy mindenki jól érezte magát, a Godó Panni fémjelezte egylet végzett az élen.

A nap végén mindenki röplabdás órarendet, egyesületi hűtőmágnest és Sportszeletet kapott. A parkett azonban ezután sem ürült ki, mert a kis röplabdások Soós Nikiékkel fotózkodtak, aláírást gyűjtöttek, illetve hosszan beszélgettek a bajnokokkal.

Legközelebb december 17-én, a BRSE Utánpótlás Napon mutathatják meg a kis röplabdásaink, hogy mennyit fejlődtek.

Köszönet a felkészítőknek: Sinkáné Kiss Anikó, Obuchné Patonai Beáta, Kovács Nikoletta (Erzsébethelyi), Török Nagyné Verebi Helén (Gerla), Kocziha Marianna (Jankay), Szoszki Erzsébet (Szlovák), Széplaki Nóra (Evangélikus), Újváriné Ásványi Mariann, Pelle Míra (Petőfi).

BRSE-utanpotlas