Szeged Kupára készül a BRSE utánpótlás

BRSE-SzegedKupaMinden utánpótlás játékosunk egész évben a Szeged Kupát várja, mert ez a legnagyobb volumenű röplabdás rendezvény Magyarországon.

Most hétvégén ismét elárasztják a röplabdások Szeged városát. 143 csapat próbálja megszerezni a díszes trófeákat, a különböző kategóriákban. Három korcsoportban küzdenek meg a gárdák egymással, melyből kettőben kiemelt kategória is van, így 15 csapat lesz díjazva a kétnapos rendezvény legvégén.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület idén is hatalmas létszámmal vesz részt a versenyen, hiszen 19 csapattal utazunk közel 100 játékossal. Az őszi versenyen remekeltünk, több korcsoportban is érmesek lettek csapataink, és emeltte nagyszerű helyezéseket is elértünk. Hasonló szép eredményeket várnak edzőink tanítványaiktól most is.

A Nagy Attila gardírozta gyermek csapat (2002-2003) a döntőt célozza meg, hogy ott összefusson ismét a Székesfehérvárral, és revansot vegyen az elmúlt versenyeken elszenvedett vereségekért.

Fésüs Erzsébet mini csapata idén is a dobogóra szeretne feljutni kiemelt mini korosztályban (2004-2005). Év közben sok szép eredményük kellő önbizalommal vértezte fel Őket. Nem kiemelt miniben a BRSE és az Erzsébethelyi is okozhat meglepetést és egy kiemelkedő játékkal legjobb négyig is eljuthatnak.

Szupermini korosztályban (2006-2007) a BRSE házibajnoksága bebizonyította, hogy 4-5 csapat is odaérhet a dobogóra. Az Erzsébethelyi, a Petőfi, a Jankay mellett a BRSE válogatottja is kiemelkedő játékkal éremmel utazhat haza vasárnap este.

Folyamatosan jelentkezünk a versenyről a hétvégén!

Hajrá BRSE!