Szombaton hazai pályán küzd a serdülő csapatunk

BRSE-serduloMindent eldöntő utolsó csatájára készül serdülő csapatunk hétvégén hazai pályán. Lányaink ott szeretnének lenni a júniusi hatcsapatos országos döntőben, de ehhez legalább két győzelmet kell szerezni a Szent László Utcai Általános Iskola tornatermében szombaton.

Az elődöntő csabai csoportjában négy gárda küzd két fordulón keresztül a két továbbjutó helyért. Az első körben a Balatonfüred maradt veretlen, míg a BRSE két győzelmet szerzett, így belátható közelségbe került a továbbjutás. Elég mindössze a Szegedet és a Tatabányát legyőzni, és ismét ott lehetnek a békéscsabaiak a fináléban, de ahogy Nagy Attilát és csapatát ismerjük biztos vissza szeretnének vágni a Balaton felvidékieknek az egy hónappal ezelőtti vereségért.

Érdemes lesz kilátogatni a serdülők meccseire, hiszen komoly játékerőt képviselnek az ideérkező gárdák.

Rendezvény: Országos Serdülő Bajnokság – Elődöntő 2. forduló

Ideje: 2017. március 25. (szombat) 10:00

Helye: Szent László Utcai Általános Iskola tornaterme

Program

10.00: Szegedi RSE – Békéscsabai RSE

11.30: TRSE – Szent Benedek-Balatonfüred

13.00: Szegedi RSE – TRSE

14.30: Békéscsabai RSE – Szent Benedek-Balatonfüred

16.00: Szent Benedek-Balatonfüred – Szegedi RSE

17.30: TRSE – Békéscsabai RSE

A kiírt időpontok tájékoztató jellegűek, a mérkőzések között 25 perc bemelegítést kell a pályán biztosítani.

Mini csapatunk is versenyben

Mini gárdánk (2004-2005-ös korosztály) is nagyszerűen szerepelt eddig és a korábbi négy versenyen már annyi pontot szerzett, hogy biztosan ott lesz a Szegeden megrendezésre kerülő Országos Mini Bajnokság 12 csapatos döntőjében. Most hétvégén Szolnokon szeretnének minél szebb eredményt elérni, hogy az országos ranglistán előkelőbb pozícióba kerüljenek és a végső küzdelemben jó csoportbeosztást kapjanak.

Nem lesz egyszerű a hétvégi verseny, hiszen nagyon komoly mezőny gyűlt össze a Tisza parti fővárosban. Ott lesz a ranglistavezető Vasas, a negyedik Herkules és az ötödik Kecskemét is. Reményeink a szép sorozat folytatódik.

Rendezvény: Országos Mini Bajnokság kiemelt kvalifikációs tornája

Ideje: 2017. március 25. (szombat) 9:00

Helye: Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, 5000 Szolnok Széchenyi krt. 22.