Továbbra is a Rádió1 a BRSE hivatalos rádiója!

Rádió1Újabb nagyszerű együttműködést tudunk bejelenteni a szimpatizánsainknak, hiszen eldőlt, hogy a Rádió1 a 2016/2017-es idényben is a Békéscsabai Röplabda SE hivatalos rádiója lesz.

A közös munka évekkel korábban indult, amely a tavalyi idényben már olyan szintre jutott, hogy nemcsak a hazai kiemelt találkozókon, hanem a külföldi mérkőzésekről is élőben jelentkezett a frekvencia.

A kölcsönös elégedettség, az eredmények, további közös gondokozásra sarkallták a feleket, melynek eredményeképp, a jelenlegi egy kibővített megállapodás, hiszen immár nemcsak a Rádió1, hanem a LEDreklám.hu és a Körös Hírcentrum is kiemelten foglakozik a csapat mindennapjaival és látja el hírekkel a sportszerető lakosságot.

A Körös Hírcentrum egyedisége abban rejlik, hogy a békés megyei hírarchívum a tudósítók által készített hangfelvételeket és képeket teszi közzé. Míg a LEDreklám.hu Békéscsaba egyik legforgalmasabb helyén, az Andrássy út és Irányi utca sarkán, az Univerzál Áruház falán elhelyezett LED falon prezentál tartalmat, ahol naponta több mint 10.000 ember láthatja mindezt.

A Rádió1 marketing elemei megjelennek a csapat felszerelésén és a mérkőzések otthonául szolgáló Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.