BRSE utánpótlás: két aranyérem Szegedről!

DSC 0623Egy nappal a Békéscsabai Röplabda SE sporttörténelmi Magyar Kupa aranyérme után, az utánpótlásban is született két fényesen csillogó érem, hiszen szombat reggel 7 órakor egy 30 főt számláló kis különítmény indult Szegedre, ahol a két legfiatalabb korosztályban megrendezésre kerülő Titkos Lajos Emlékversenyen léptek parkettre.

Az egykori legendás testnevelő-röplabdaedző emlékére kiírt versenyen nem először vettek már részt a BRSE fiataljai, tavaly a mini korosztály megnyerésével már letették névjegyüket. Most is a viharsarkiak számítottak esélyesnek, a kilenc csapatot felvonultató mezőnyben, ahol a Dunakanyar,a Szegedi RSE, az UTE, és a Kecskemét legyőzésével, végül szettveszteség nélküli győzelmet arattak. Különdíjat Feld Bettina kapott.
A szuperminisek versenyében, ahol 3-3 ellen játszanak a legifjabbak, nagy meglepetésre szintén aranyérem született. Előzetesen nem várt ilyen sikert a szakvezetés, hiszen novemberben Szegeden ez a csapat még nem tudott számottevő eredményt elérni, most azonban végig szépen és jó alapjátékot felmutatva a végén aranyéremnek örülhetett. Különdíjas Radnai Lili lett.

A mini és szupermini korosztályokban a másik két csapatunk egyaránt a kilencedik helyre futott be.

A Mini korosztály győztes csapata: Török Boglárka, Feld Bettina, Mucsi Fanni, Jánk Dzseniferr, Horostyák Cintia, Tóth Fanni, Kis Virág, Such Diána, Szűcs Gréta, Gellén Viktória. Edző: Fésüs Erzsébet.

A Szupermini korosztály győztes csapata: Radnai Luca, Radnai Lili, Gabnai Regina. Edző: Nagy Attila