Újabb mozgalmas utánpótlás hétvége következik

BRSE-serdülőEzen a hétvégén szinte a BRSE összes utánpótlás csapata pályára lép hazai pályán vagy idegenben.

Nagy Attila serdülő csapata már pénteken útra kel, hiszen szombaton Balatonfüreden szerepel az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjében. Négy gárda, két fordulóban küzd meg egymással, ahonnan a két legjobb jut majd be a június 9-én kezdődő hatcsapatos fináléba. A hazai Balatonfüred mellett a Szegedi RSE és a TRSE lesz jelen a Balatoni fővárosban.

Országos Serdülő Bajnokság elődöntője

Ideje: 2017. február 18. 10:00 (szombat)

Helye: Szent Benedek Iskola, Balatonfüred, Hősök tere 1.

Az NB 1-es tabellát vezető juniorjaink duplafordulóval folytatják a bajnokságot. Az eddigi eredmények alapján remélhetőleg két győzelemmel. Pénteken itthon a 7. helyen álló MTK ellen lépnek pályára lányaink. Kicsit csalóka a fővárosiak helyezése, hiszen a felnőttben szereplő juniorok keveset játszanak vissza, ha ez így lesz most is, akkor biztos csabai győzelemre lehet fogadni.

Békéscsabai Röplabda SE – MTK junior mérkőzés

Ideje: 2017. február 17. 18:00-kor kezdődő felnőtt mérkőzés vége után 45 perccel (péntek)

Helye: Békéscsabai Városi Sportcsarnok

Vasárnap már a Palota otthonába szeretné folytatni jó sorozatát a junior csapatunk. 15 mérkőzésükből kettőt sikerült megnyerniük a pest megyeieknek, reméljük nem ellenünk szerzik meg a harmadikat. Csak is a győzelem az elvárható lányainktól, mellyel szeretnék tovább őrizni a vezető pozíciójukat a bajnokságban.

Palota RSC – Békéscsabai Röplabda SE junior mérkőzés

Ideje: 2017. február 19. 16:00-kor kezdődő felnőtt mérkőzés vége után 45 perccel (vasárnap)

Helye: Budapest XV., Sződliget utca 24-30.

Mini és szupermini házibajnokságot rendez a BRSE az Erzsébethelyi Általános Iskolában. Vasárnap 8:30-tól három versenyszámban 21 csapat méri össze tudását. A kiemelt miniben 3-3 ellen, miniben 4-4 ellen 5 gárda, míg a szuperminiknél 12 háromfős egylet csap össze az érmekért.

BRSE mini és szupermini házibajnokság

Ideje: 2017. február 19. 8:30 (vasárnap)

Helye: Erzsébethelyi Általános Iskola, Békéscsaba, Madách u. 2.

Minden évben Gyula városa felnőtt amatőr röplabda bajnokságot szervez február közepén, melyen a BRSE utánpótlás csapataival is rész szokott venni. Idén Fésüs Erzsébet gyermek korú csapata és Nagyházi Dezső serdülői próbálnak szerencsét, hogy minél előrébb végezzenek és minél több meccset játszanak, mely egy nagyon jó felkészülés az országos versenyekre.

Gyula Kupa

Ideje: 2017. február 18. 8:30 (szombat)

Helye: Városi Prohászka Zsolt Sportcsarnok, Gyula, Ajtóssy A. u. 2-10.