Vasárnap a Jászberényt fogadjuk az elődöntőben

Esélylatolgatás, nyilatkozatok az elődöntő első mérkőzése előtt

Kormos Mihály szakmai igazgató:

“A csapat profi módon fogadta a váltást. Nem volt könnyű dolgom, hiszen pillanatok alatt kellett beállnom és átvenni a munkát. Azzal, hogy rengeteget voltam a gárdával év közben, nap, mint nap láttam Őket, sok minden egyszerűbb volt. A legnagyobb segítség azonban Leiszt Máté, aki a folytonosságot adta meg. A nyári felkészülést során dolgoztunk együtt, így tudtuk, mit várunk el egymástól, hogyan tudunk közösen dolgozni.

A bajnokság végére a Jászberény is szépen összerázódott. Hatalmasat hajrázva nyíregyházi két szettgyőzelmével elkerülte a szabolcsiakat, és a Kaposvárt két meccsen legyőzve jutott a négybe. Ezzel a célkitűzésüket el is érték. Innen teher nélkül, felszabadultan játszhatnak, ami nagy könnyebbség nekik.

Ivonkina érkezésével centerben erősödtek. Mellette Pintér és Miklai a két legjobb támadójuk. Sokat tesz a játékukhoz irányítóban Adamenja, valamint a libero, Lékó. Jól ismerjük ellenfelünket, hiszen hatszor játszottunk ellenük az idei szezonban, illetve videóztunk többször is, megpróbáljuk semlegesíteni Őket. Sokat dolgoztunk az elmúlt egy hétben, próbáltuk újra összerakni a játékunkat, változtattunk néhány dolgon. Felkészülten várjuk a Jászberényt.

Célunk egyértelmű, győzelemmel kezdeni az elődöntőt!”

– nyilatkozta a kétszeres magyar bajnok szakvezető.

Dobi Edina, csapatkapitány:

“Más meccs lesz, mint az eddigiek, hiszen ez már a rájátszás, ahol cél a döntőbe jutás. Tudjuk, hogy nem feltett kézzel jön ellenfelünk, de rengeteget dolgoztunk az elmúlt 2 hétben, melynek eredményét szeretnénk a pályára vinni.

A csapat egységes, mindenki tudja a feladatát. Győznünk kell és győzni is fogunk vasárnap!”

– mondta a BRSE csapatkapitánya.