Vasárnap a Vasas ellen folytatjuk

Vasárnap a Vasas ellen folytatjuk

Győzelemmel folytatta szereplését a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE együttese, miután pénteken este idén hatodjára is legyőzte a Jászberény VT csapatát. A címvédő az első két szettben csak minimális különbséggel tudott nyerni, a jászságiak jól tartották magukat ebben az időszakban. A harmadik szett már nagyobb különbséggel dőlt el a bajnokcsapat javára. A csabaiak pihentették a Dobi, Ivanovic kettőst, míg Kosekova egy kisebb betegség miatt nem tartott a csapattal.

Vasárnap délután az idei bajnokságban először néz farkasszemet egymással az elmúlt négy bajnoki döntő két résztvevője. A Vasas nem áll jól idén, hiszen csak az ötödik pozíciót foglalják el a piros- kékek a tabellán, legutóbb Kaposváron szaladtak bele egy vereségbe. Talán éppen ezért kell fokozott figyelemmel játszania a címvédőnek, hiszen Jókay Zoltán csapata talán az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat bele a vasárnapi rangadón. Molcsányi Ritáék győzelmükkel bebiztosíthatják helyüket az elődöntőben, így tehát elkél a biztatás a lányoknak vasárnap is.

A találkozó alkalmával megvásárolhatóak a MEVZA Cup négyesdöntőre szóló belépőjegyek, melyek remek ütemben fogynak, valamint az MEVZA hétvégére készült egyedi, limitált kiadású szurkolói pólók is.

A mérkőzés 2018. február 25-én 16.00 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.