ZéPé Café – Viharsarok Kupa

Jövő hétvégén hazai pályán is bemutatkozik a bajnoki címvédő!

Alig több mint egy hetet kell már csak várni, hogy a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE 2015/2016-os csapata hazai pályán is bemutatkozzon a szurkolóknak. Szeptember 19-én és 20-án is pályára lép a gárda a ZéPé Café – Viharsarok Kupa Nemzetközi Női Röplabda Felkészülési Torna keretein belül.

A meghívott csapatok közül a román élvonalban edződő CSM Lugoj gárdája szinte állandó vendégnek mondható. Soraikban neves román játékosok, illetve amerikai és szerb légiósok, köztük Ivana Radonjic, aki tavaly még a csabaiakkal ünnepelhetett aranyérmet.

Elfogadta a szervezők meghívását a FATUM Nyíregyháza csapata, akik nem titkolt célja, hogy legjobb négy közé jutás a bajnokságban, mellette a nemzetközi porondon is érdekelt a kiváló mester, Kőhalmi Richárd alakulata. Ebben brazil, venezuelai játékosok és a frissen szerződtetett, Trinidad és Tobago válogatottjában szereplő ütő lehet segítségükre.

A házigazda BRSE egyenlőre még nélkülözi három válogatott játékosát. Bodnár Dorottya, Szakmáry Gréta és Tálas Zsuzsanna az EB döntőre készülő nemzeti együttessel készül. Bemutatkozhat a hazai közönségnek a két fiatal feladó, Fábián Fanny és Petrenkó Brigitta, igazolhatja jó hírét a szerb Tanja Matic és a tavaly részfeladatokat kapó fiatalok is megkapják az esélyt a bizonyításra. Jó hír, hogy a nyár elején műtött Molcsányi Rita 100%-os állapotban van, illetve a komoly betegséget maga mögött hagyó Soós Nikolett is kezdi visszanyerni erejét. Természetesen mindenki tudja, hogy nem most kell még top formában lenni, mindenesetre a lányok fogadkoznak, hogy igyekeznek kiszolgálni a remélhetőleg szép számú szurkolótábort.

Program:

2015. szeptember 19. (szombat)

– 11 óra: CSM Lugoj – FATUM Nyíregyháza
– 17:30: Linamar – Békéscsabai RSE – FATUM Nyíregyháza

2015. szeptember 20. (vasárnap)

– 11 óra: Linamar – Békéscsabai RSE – CSM Lugoj

Belépőjegyek a helyszínen válthatók 500 forintos áron. 14 év alattiaknak, illetve szezonbérlettel rendelkezőknek a belépés ingyenes.

A torna ideje alatt megvásárolhatóak a 2015/2016-os idényre vonatkozó szezonbérletek és BRSE ajándéktárgyak is.

nemzetkozi kupa k