Autóval is támogatja a Porsche Hungária Kft. a bajnoki címvédőt!

IMG 20160106 124906kSajtótájékoztatót tartott a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE ma kora délután a városi sportcsarnokban. Az esemény apropóját az adta, hogy a Porsche Hungária Kft-vel megállapodás értelmében a cég az anyagi támogatáson túl, egy Volkswagen Golf Sportsvan típusú személygépkocsival is szponzorálja az egyesületet. Az rendezvényt megtisztelte jelenlétével Eppel János, a Porsche Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere is.

A sajtótájékoztató nem mindennapi jelenettel indult, hiszen a klub arculati elemeivel ellátott autóval a gárda játékosai gurultak be a küzdőtérre, a jelenlévők nagy meglepetésére.

Baran Ádám a BRSE elnöke elmondta, hogy büszkék a megállapodásra, arra, hogy egy, a világon mindenhol ismert márka látott fantáziát a klub támogatásában. “Hatalmas segítséget jelent a cég által biztosított autó. Ahogy fejlődik az egyesület, úgy sokasodnak a teendők, mindez komoly logisztikával és rengeteg utazással jár. A szövetségi ügyintézés, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, tárgyalások, valamint az utánpótlás rendezvények is rengeteg utazással járnak, amelyet a klub munkatársai eddig a saját autóikon voltak kénytelenek megoldani. Markáns céljaink vannak a jövőre nézve és minden ilyen megállapodás egy-egy fontos mérföldkő terveink megvalósításához.” – zárta gondolatait a BRSE első embere.

IMG 20160106 123305kEppel János kiemelte, hogy egy a hazánkban rohamosan fokozatosan fejlődő sportág kiemelt csapatával kötöttek olyan megállapodást, amely reményei szerint kölcsönös előnyökkel jár majd. “Meggyőző volt mindaz a jövőkép, amelyet a klub menedzsmentje a tárgyalások során prezentált, reményeink szerint ez egy hosszú távú együttműködés kezdete, amely hozzájárul ahhoz, hogy a Békéscsabai Röplabda SE nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedő sikereket érjen el.”

Szarvas Péter véleménye szerint példaértékű a klubnál folyó szisztematikus építkezés, amely mind szakmai, mind pedig a klubmenedzsment tekintetében magasra repítette a klubot, így immár nem csak itthon, hanem a határainkon túl is jól cseng a BRSE neve. “A Város – lehetőségeihez mérten – továbbra is minden segítséget megad, hogy folytatódjon a sikertörténet, amely rengeteg békéscsabai polgárnak okoz örömet és büszkeséget.”- mondta a városvezető.

 

IMG 20160106 123459k IMG 20160106 123115k IMG 20160106 123151k