A minik kezdik meg az Országos Döntők sorát Szegeden

BRSE-mini-2016-2017Most hétvégén megkezdődnek az országos finálék a minik versenyével. A BRSE hibátlan szezont produkált, hiszen minden korosztályban ott lesz a döntőkben, sok helyen a végső sikerre is esélyes csapattal.

A minik (2004-2005) fantasztikus alapszakasz után a második helyen végeztek, így előkelő helyről indulnak a 12 csapatos versenyen. Hat tornán szerepeltek lányaink, melyek közül mindenhonnan vagy aranyat vagy ezüstöt hoztak haza Csabára. Itt és most kell azonban nagyot alkotni, hogy a dobogó valamelyik fokára felállhassanak Fésüs Erzsébet és Nagy Attila tanítványai. Rajtunk kívül legnagyobb eséllyel a Vasas, az érdi Delta, és a Gödöllő indul, de lehet valakinek éppen most hétvégén jön ki a lépés és meglepetést okoz majd.

A legjobb nyolc közé jutásért a Szolnok és a Kaposvári Röplabda Akadémia az ellenfél, ami nem lehet akadály, azután nagy valószínűséggel az MTK – UTE győztese következik az elődöntőért. Onnantól pedig már csak egyetlen győzelem kell a hőn áhított sikerhez.

Hajrá BRSE!