U19: Szép játék, hibátlan elődöntő

Az első fordulóban két győzelmet arató U19-es csapatunk Egerbe látogatott, ahol a bajnokság elődöntőjének második körére került sor.

Az első mérkőzésen a Miskolci Sportiskola növendékei nem tudták megnehezíteni a BRSE dolgát, a csabaiak mindhárom szettben nagyon pontosan és keményen játszottak, így alig 50 perc alatt begyűjtötték a három pontot.

A második találkozón az Eger sportiskolásai már magasabb színvonalú játékra voltak képesek a viharsarkiak ellen. Helyenként nagy adok-kapok alakult ki, melyből legtöbbször a képzettebb csabaiak kerültek ki győztesen, így ez a találkozó is szettveszteség nélküli győzelemmel ért véget.
Ezzel az utolsó elődöntő forduló előtt négyből négy győzelemmel áll a Békéscsabai Röplabda SE.

Eredmények

Békéscsabai RSE – MVSC MISI 3-0 (7,9,17)
Békéscsabai RSE – EVSI Eger 3-0 (17,16,16)

BRSE: Boskó Ágnes, Héri Sára, Boskó Lili, Sebestyén Flóra, Tatár Gréta, Araczki Gyöngyvér, Kertész Petra, Rády Boglárka, Stollár Szonja, Veres Cintia, Feld Bettina. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: Ebben a szezonban egyszer már játszottunk ilyen szépen, ezért most nagyon örültem annak, hogy ezt rögtön két mérkőzésen át sikerült megismételnünk. Talán csak az utolsó szettben esett kicsit a figyelem, és a nyitásaink hatékonysága hagyott kis kívánnivalót maga után,de a nap többi részében nagyon gyorsan és koncentráltan játszottunk. Gratulálok a lányoknak!