Hatalmas siker volt a BRSE nyári tábora

Két héten keresztül fiatal gyerekek vették birtokba, az év közben a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület felnőtt csapata által használt küzdőteret, és a Városi Sportcsarnok egyéb kiszolgáló helyiségeit. Az egyesület két turnusban bonyolította le nyári táborát, amely hatalmas népszerűségnek örvend a szülők és a gyerekek körében.

Az első héten 95, míg a második héten 82 gyermek jelentkezett a táborba, voltak olyanok akik két héten keresztül gyakorolhattak és szerezhettek egy egész nyárra szolgáló élményt az egyesület edzői által bonyolított különböző programokon, foglalkozásokon.

A szakmai képzéseken túl, a gyerekek papírmerítéssel, kavicsfestéssel, karkötő és zászlókészítéssel, különböző csapatépítő játékokkal ismerkedhettek meg. Ügyességi vetélkedőkön és természetesen a röplabda sportágban mérhették össze tudásukat, és a két hét után, büszkén mondhatták el magukról hogy szinte minden területen kimagaslót tudtak alkotni! A tábor ideje alatt, az egyesület a táborban résztvevő gyerekeknek tízóraival, ebéddel és uzsonnával, valamint egy egyedi tervezésű tábori pólóval kedveskedett.

A tábor zárásaként mindegyik hét péntekjén, egy 100 szeletes BRSE tortát vágtak fel a szervezők, és a gyerekekkel közösen megállapították: hogy jövőre veletek ugyanitt.