Dicsa Noémi jó úton halad a gyógyulás felé!

Több, mint 73 millió forint gyűlt már össze a 6 éves kétegyházi, izomsorvadással küzdő kislány kezelésére! A közösségi médián keresztül rengeteg ember figyelmét keltette fel Dicsa Noémi helyzete, s ezrek járultak hozzá az életmentő gyógyszerek beszerzéséhez és számos rendezvény bevétele is segít a végső cél eléréséhez.

Az orvosok azt mondták, hogy ilyen betegség esetében az is csoda, ha megéli a 10 éves kort, azonban van remény: egy Amerikában kifejlesztett készítmény, amelynek kezdő adagja forintba átszámolva 68 millió forintba kerül. Információink szerint az életmentő első dózis megvásárlása folyamatban van, azonban ez csak a kezelés beindításához elegendő. További injekcióra lesz szüksége Noéminek, így tovább folytatják a gyűjtést a kislány álmának megvalósulásáért, hogy a saját lábán járhasson és testvéreivel fogócskázhasson. Egyesületünk január végén ajánlott fel egy a csapat és a stáb kézjegyével ellátott mezt, a Kétegyházi Sportegyesület megkeresésére. A mezt később licitre bocsájtottuk, amelyre az aukció végén 100.000 Ft-os felajánlás érkezett Orosz Gergely részéről.

 

 

Ez úton is köszönjük a felajánlásokat és továbbra is ösztönzünk mindenkit, akinek lehetősége van rá, hogy segítsen Noémin! A kislányt támogató alapítványt, amely az „Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány” néven fut a facebookon, az alábbi linkre kattintva lehet felkeresni.

A kislány számára létrehozott alapítvány számlaszáma: OTP 11733027-28360616

„Öt perc kedvesség egy nap boldogságot jelenthet annak, aki nagy fájdalmától szenved, s megmentheti az életét.” – Kathy O’Beirne.