Csütörtökön hazai pályán zárjuk a bajnokság alapszakaszát!

Csapatunk március 14-én csütörtökön, 18 órától fogadja a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban a Vasas Óbuda együttesét, az idei Extraliga alapszakaszának utolsó mérkőzésén. A két csapat idén már számos alkalommal találkozott egymással, váltakozó sikerrel.

Habár a tabella állásán már nem változtat a mérkőzés végkimenetele, vélhetően egyik együttes sem fog feltett kézzel a pályára lépni, hiszen a közelgő elődöntők előtt remek erőpróbának ígérkezik az összecsapás.

Csapatunk egyértelmű célja a győzelem az alapszakasz utolsó mérkőzésén, fontos, hogy visszaköszönjenek azok a játékelemek, melyeket az elmúlt napok során élesített a stáb.

A mérkőzésről fiatal centerünket, Bodovics Hannát, valamint vezetőedzőnket Paul Bogdant kérdeztük.

Bodovics Hanna: „Igaz, hogy a meccs kimenetele már nem változtat a csapatok helyezésén, de alaposan felkészültünk a találkozóra. Jó hangulatú és iramú mérkőzésre számítok. Fontos, hogy koncentráltan játszunk, hiszen ez az utolsó esély, hogy élesben tökéletesítsük a taktikai és technikai elemeket a rájátszás előtt.”

Paul Bogdan: „Igaz, hogy ennek a találkozónak már nincs akkora súlya, de ugyanúgy megkövetelem a lányoktól a fegyelmezett, koncentrált játékot. Rengeteg kemény edzés van a hátunk mögött, extra és hosszabb tréningek. Csütörtökön kiderül, min kell dolgoznunk és finomítanunk az előttünk álló 10 napban, a Nyíregyháza elleni elődöntő előtt, melyre elszántan készülünk.”

A csabai lányoknak szükségük lesz a biztatásra, hogy győzelemmel hangoljanak a rájátszásra! Töltsük meg újra a Városi Sportcsarnok lelátóját és szurkoljuk együtt a BRSE sikerét!

A belépőjegyek a brse.hu/jegyek oldalon, illetve a mérkőzés előtt a pénztárban is megvásárolhatók.

Hajrá BRSE!