Évek óta tartó együttműködés a Linamar-Hungary Zrt.-vel

A hazai és nemzetközi porondokon kimagasló teljesítményt nyújtó felnőtt csapatunk munkáját hosszú ideig névadó szponzorként segítette a Linamar Hungary Zrt., akivel azóta is szoros együttműködésben áll a klub. Továbbra is a BRSE csapatainak támogatója. 

Ennek aprópóján készítettünk interjút Havasi Csabával, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatójával.

Mit kell tudni a cégről? 

H.Cs.: A Linamar hírneve az autóipar számára gyártott fémhajtómű és erőátviteli termékek precíziós megmunkálására épül, termékeink számos globális iparágban megtalálhatóak a világ minden táján. A kanadai tulajdonú konszern 61 gyáregységében több mint 27.600 munkatárssal van jelen a piacon.

A Linamar Hungary Zrt. Békés megye legnagyobb foglalkoztatójaként több mint 2600 munkavállalónak biztosít stabil jövőt. Munkájukkal hozzájárulnak a közlekedés fejlődéséhez, nemcsak a személygépkocsik, a mezőgazdasági betakarítógépek, de az ipari alkalmazások területén is.

– Több éve klubunk kiemelt szponzora a Linamar Hungary Zrt., miért döntöttek úgy, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesületet támogatják?

H.Cs: Az egyesület életében a kezdetektől jelen vagyunk. Büszkék vagyunk a lányokra, hogy az évek során színvonalas és eredményes tevékenységükkel Békéscsabát feltették Magyarország és Európa sporttérképére. A Linamar a társadalmi felelősségvállalás jegyében szívesen támogatja azokat a békéscsabai sporteseményeket, melyek nagy érdeklődésre tartanak számot a város és a régió lakosságának. 

– Jelenleg az utánpótlás csapataink névadó szponzora, miért érzi fontosnak, hogy a jövő generációját is támogassák?

H.Cs.: Vállalatunk nagy figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, vállalaton belül a duális szakmunkás tanuló, duális gépészmérnök hallgatóink, valamint a munkavállalók képzése kiemelt fontosságú. Ahogyan a BRSE esetében is, tudjuk, hogy az utánpótlás csapatoké a jövő. Valljuk, hogy a sikeres fiatalból sikeres felnőtt válik.

-Mennyire népszerű a dolgozói körében a BRSE?

H.Cs.: Munkatársainkkal megosztjuk a szurkolás örömét. A hazai meccsekre biztosított jegyek nagyon hamar elfogynak, amit ezúton is köszönünk.