Lelkes játék

Hétvégén BRSE Kék csapatunk az MTK Röplabda Csarnokába utazott, hogy ott a Vasas SC Kék és a Delta Röplabda SE csapata ellen mérje össze tudását. A hiányos létszám miatt jobban izgultak lányaink, hiszen Radnai Lili válogatott elfoglaltság miatt csak a mérkőzések végére ért oda így a lelátóról szurkolhatott csapattársainak.

Az első mérkőzés a Vasas SC Kék csapata ellen zajlott, ahol stabil játékkal 3-0 arányban győztük le ellenfelünket. Egy pihenő után következett a második felvonás a Delta csapata ellen, amely intenzívebb mérkőzésnek bizonyult, de a véghajrában fent tartott koncentráció meghozta eredményét. Nagy lelkesedés és akaraterő jellemezte mind a két mérkőzést.

Eredmények:

BRSE Kék – Vasas SC Kék 3-0 (10, 21, 13)

BRSE Kék – Delta RSE 2-1 (23, -21, 15)

BRSE: Fekete Gréta, Radni Luca, Endrődi Hanna, Schneider Vanessa, Melis Zsófia, Csicsely Eszter, Katics Kitti, Krajcsó Emese, Péter Vivien, Nagy Anna, Valastyán, Panni, Varga Zita. Vezetőedző: Nagy Attila Edző: Török Richárd

Török Richárd: A lányokban megvolt minden ahhoz, hogy megnyerjék a mérkőzéseket, annak ellenére, hogy nem tudtunk teljes kerettel részt venni a fordulón. Elejétől a végéig koncentrált, alázatos játékot mutattak lányaink aminek meg is lett az eredménye. Nyerni akartak és ez látszódott az első ponttól az utolsóig.