Pénteken ismét idegenben, de végre szurkolók előtt!

Több alkalommal leírtuk, mennyire várjuk már a bemutatkozást hazai környezetben, hogy szimpatizánsaink előtt léphessünk pályára. Az eredeti tervek szerint erre október 16-án, pénteken került volna sor, azonban a városi sportcsarnok felújítására irányuló Sportok Háza projekt tovább csúszik, ami jelentős terhet ró klubunkra.

Mindezek okán az Extraliga 3. fordulójában esedékes, UTE elleni összecsapás pályaválasztói jogát kénytelenek voltunk felcserélni, így ismét idegenben játszunk majd.

Bár a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos megerősítése még várat magára, a felek megegyeztek, ezúton is köszönjük a fővárosi klub együttműködését.

Időpont: 2020. október 16. (péntek) – 19 óra

Helyszín: UTE Röplabda Csarnok (1041 Budapest, Szilágyi út 30.)

Fontos információ, hogy a szigorú korlátozásokkal, de a mérkőzés nyilvános!

– a rendező klub maximum 200 belépőjegyet értékesít;
– a bejáratnál testhőmérséklet mérés;
– maszk viselése kötelező;

Varga Róbert a Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE technikai igazgatója felvette a kapcsolatot Ancsin Ildikóval az UTE szakosztályvezetőjével, aki elmondta, hogy lehetőség lesz a vendégszurkolók belépésre is.

Ennek részleteiről és a keretekről, a hét elején tájékoztatjuk szimpatizánsainkat, de bízunk benne, hogy minden nekünk szánt jegy gazdára talál és szurkolóink buzdítása mellett indulunk csatába!

Tartsatok velünk, figyeljétek felületeinket remélhetőleg hamarosan újabb információkkal jövünk!

Hajrá BRSE! 💙💙💙

(fotó: Imre György)