Beszámoló a hétvégi utánpótlás eseményekről

Hosszú idő után folytatódtak a Magyar Röplabda Szövetség versenyrendszerében zajló korosztályos küzdelmek. A hétvége során, több korosztályban is pályára léptek a BRSE csapatai.

Az U15 és U17 I.osztályában szereplő csapataink egyaránt 1-1 mérkőzéssel, a Vasas Óbuda elleni rangadókkal kezdték újra a bajnokságot. Nagy Attila tanítványai mindkét megmérettetésen nagy csatában maradtak alul, a mérkőzésig szintén veretlenül menetelő fővárosiaktól.

U17 I. osztály:
 
Linamar-BRSE – Vasas Óbuda 2:3 (7,-14,-15,13,-10)
BRSE: Endrődi Hanna, Radnai Lili, Sinka Dalma, Radnai Luca, Fekete Gréta, Laurinyecz Lilla, Kucsera Jázmin, Hunyadi Gréta, Tuska Brigitta,Fekete Ramóna, Matuska Orsolya, Erdei Kinga. Edző: Nagy Attila
Nagy Attila: Hullámzó mérkőzésen a végén jobban összpontosító csapat nyert ma. Mindkét gárda nagyon magas szinten, és nagyon gyengén is képes volt röplabdázni. Gratulálok a Vasasnak, ma ennyivel jobbak voltak.

 

U15 I.osztály:

Vasas SC Piros – Linamar-BRSE Fehér 3:1 (-21,22,18,18)

BRSE: Fekete Ramóna, Tóth Sára, Korcsok Karolina, Lázár Kamilla, Erdei Kinga, Schneider Vanessa, Nánási Zoé, Tuska Brigitta, Hajdú Réka, Matuska Orsolya, Kuba Boglárka, Gajdács Lina, Tóth Adrienn. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: A kezdeti fegyelmezett és pontos játékunk elhalt a második szettre, onnantól csak futottunk az eredmény után, ellenfelünk pontosabban és gyorsabban játszott, el kell ismerni, ma jobbak voltak.
****************************************************************
Vasárnap az U15 III. osztály Kelet Felső ház elmaradt mérkőzéseinek pótlásai kerültek megrendezésre a Békéscsabai Röplabda Akadémián, ahol U15 “Ezüst” csapatunk két mérkőzésen volt érdekelt. Az első mérkőzésen a Szeged csapata ellen játszottunk. A lányok a második szett elején lévő kisebb hullámvölgyet leszámítva végig meggyőző játékkal rukkoltak elő. A második mérkőzésen pedig az Eger csapatát fogadtuk. Mindhárom szettet végig a kezünkben tartottuk és mindenkinek játéklehetőséghez jutott.

Szegedi RSE Fekete – Linamar-BRSE Ezüst 0:3 (-9,-10,-6)

Linamar-BRSE Ezüst – EVSI-A 3:0 (6,11,12)

BRSE: Bogdány Csenge, Frisnyicz Karina, Melis Zsófia, Lenkefi Lina, Kindli Rita, Popa Gréta, Szél Boglárka,Telek Boglárka, Tóth Anna

Németh Ferenc: Mindkét mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel elégedett voltam. Dolgozunk a mindennapok során, hogy a folytatás is hasonlóan alakuljon. Gratulálok a lányoknak!

******************************************************

U17 II. osztály:

Németh Ferenc együttese a Szolnok csapatát látta vendégül. A kényszerszünet után ez volt az első tétmérkőzése csapatunknak, mely meglátszott a csapat teljesítményén, hiszen csak helyenként tudták megnehezítették a vendégek dolgát.

Linamar-BRSE Ezüst – Szolnok SPC 0:3 (-8,-17,-20)

BRSE: Valastyán Panni, Krajcsó Emese, Péter Vivien, Bogdány Csenge, Frisnyicz Karina, Melis Zsófia, Lenkefi Lina, Kindli Rita, Popa Gréta, Gazsó Szofi, Telek Boglárka, Tóth Anna

Németh Ferenc: Az első szettben megrémülten és sok hibával játszottunk, főleg a nyitásfogadással gyűlt meg a bajunk. A második és harmadik szettben már jobban ment a játék a csapatnak. Dolgozunk a hibák kijavításán.