GYŐZNI KELL!

Szombaton hazai pályán folytatjuk a bajnokságot, a Balatonfüred elleni összecsapással.

Február első hétvégéjéig kellett várni az új év első hazai találkozójára. A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE együttese. legutóbb 2020. december 19-én játszott utoljára otthoni környezetben, akkor a Vasas Óbuda csapata felett arattak 3:0 arányú győzelmet Glemboczki Zóráék.
Csapatunknak az Extraligában ugyan nem volt mérkőzése, azonban ennek ellenére aktívan telt az év első hónapja. Az újévi ráhangolódást közös edzésekkel és edzőmérkőzésekkel zajlott, majd pedig a CEV Kupában volt érdekelt a BRSE és állt helyt derekasan Olaszországban a társaság.
Bár még mindig zárt kapuk mögött rendezik a mérkőzéseket, azonban már nagyon vártuk, hogy folytatódjon a bajnokság. Ez alkalommal a tabellán jelenleg 7. helyen álló Szent Benedek RA együttese látogat a Békéscsabai Röplabda Akadémia sportcsarnokába. A két együttes utoljára 2020. november 25-én találkozott már egymással, akkor Balatonfüreden magabiztos csabai siker született. Ellenfelünk edzője akkori nyilatkozatában fogadkozott, hogy a visszavágón már nagyobb küzdelemre késztetnek minket, mi pedig állunk a kihívás elé!
Csapatunk nagy elánnal készül, Zólyomi Rebeka kivételével mindenki bevethető. Jó hír, hogy Katerina Zhidkova játékengedélye is megérkezett még a múlt héten, így a tapasztalt átló is bemutatkozhat a BRSE színeiben.
A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik Árpás Krisztina és Ujházi Mónika vezetésével, melyet szimpatizánsaink a 7.tv-n, valamint a behir.hu Facebook és YouTube csatornáján követhetnek élőben!
Tartsatok velünk! Hajrá BRSE!💙💙💙