STABIL HÁTTÉRREL AZ ÚJABB SIKEREK FELÉ!

Felnőtt csapatunk Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE néven szerepel a 2021/2022-es szezonban!

Klubunk vezetése, az elmúlt hónapok során jelentős energiákat mozgósított annak érdekében, hogy megteremtse a magas szintű munkához szükséges feltételeket és szilárd háttérrel várjuk az idény lényegi szakaszát, valamint vonzó jövőképet tudjunk prezentálni a következő szezonok vonatkozásában.

Örömmel mondhatjuk, hogy újabb mérföldkőhöz értünk ezen az úton! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a közvéleményt és szimpatizánsainkat, hogy a BRSE felnőtt csapatát működtető gazdasági társaság, újabb névadó szponzori szerződést írt alá a Swietelsky Építő Kft-vel.

Jelentős lépés ez a klub életében, hiszen Európa meghatározó, az építőipar teljes spektrumában tevékenykedő vállalatcsoport lát fantáziát a BRSE kiemelt támogatásában. A cég szlogenje a „JÖVŐÉPÍTŐ”, amely összhangban van a Békéscsabai Röplabda SE filozófiájával.

Baran Ádám, a BRSE elnöke büszkén nyilatkozott a bejelentést követően:

”Az élsport piacán hatalmas a verseny a támogatókért, hiszen hosszú távon csak a stabil háttérrel rendelkező klubok tudnak eredményesen szerepelni. Sokat dolgoztunk azon, hogy aláírásra kerüljön ez a megállapodás, amely megteremti a stabil, alkotó munka kereteit, lehetőségét. Büszkék vagyunk, hogy egy nemzetközileg is ismert cégcsoporttal folytatjuk, erősítjük az együttműködést.

Partnereink számára kiemelt fontossággal bír, hogy tiszta, átlátható gazdálkodást folytatunk, van jövőképünk, amellyel azonosulni tudnak. Egy hazai és nemzetközi porondon is sikeres klubot építünk, mely meghatározó szerepet tölt be magyar és az európai röplabdázásban is. Jó ütemben zajlanak az egyeztetések a jövő évi játékoskeretet illetően, hamarosan bejelentésekkel szolgálunk.” – mondta a klubvezető.