Szenzációs igazolás: Sara Klisura Békéscsabán!

Az Extraliga elmúlt két kiírásának egyik legjobb játékosával erősítette meg keretét a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület.

A 28 éves, 188 cm magas ütő korábban megfordult Európa legerősebb bajnokságaiban, valamint a szerb válogatottban is pályára lépett.

Sara Klisura elmondta, hogy már nagyon várja a 2021/2022-es szezont, biztos benne, a BRSE ott lesz a végelszámolásnál és a legfényesebb éremért küzd majd.

“Régóta figyelemmel kísérem a békéscsabai klubot, tudom, hogy szervezett, magas szintű munka folyik, nagyszerű feltételek vannak, stabil háttérrel. Az elnök úrral való egyeztetések és a Békéscsabai Röplabda Akadémián tett látogatás, csak megerősített ebben. Jelentős célokat tűztünk ki, jó érzés volt megtapasztalni, hogy mennyire motivált mindenki ezek elérésében. Boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a projektnek, optimistán várom a szezont, tudom, hogy nagy dolgokra leszünk hivatottak.” – nyilatkozta a szerb klasszis.

Baran Ádám a BRSE elnöke elárulta, hogy az előző évek során több alkalommal felmerült a játékos leigazolása, örül, hogy most realizálni tudták a megállapodást.

“Sara Klisura személyében jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező sportolóval erősítettünk, aki abszolút beleillik koncepciónkba. A játékos ismeri célkitűzéseinket, érti a klub filozófiáját, végig éreztük rajta, hogy motivált, tudja mit várunk el tőle. Hazai és nemzetközi porondon is sikeres csapatot építünk, jó úton járunk!” – zárta gondolatait a klubvezető.

A játékossal a 2021/2022-es szezon végéig szóló szerződést kötöttünk.

Sok sikert Sara!

Hajrá BRSE! 💙💙💙