Bagyinka Fanni: Most az a feladat, hogy megszerezzük a bronzot a kupában!

Kedden megtartották Budapesten a hétvégi MVM Magyar Kupa döntőinek sajtótájékoztatóját. A résztvevő négy férfi és négy női csapat egy-egy játékost delegált az eseményre, csapatunkat Bagyinka Fanni képviselte.

Még mielőtt a játékosok magukhoz vették volna a szót, Ludvig Zsolt, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára 1-1 szál virággal köszöntötte a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából.

Feladónk így nyilatkozott a szombati, Nyíregyháza elleni bronzmérkőzésről:

„Ki kell zárni a csalódottságot, persze nyilván fájó, hogy nem az aranyért küzdünk, de félre fogjuk tudni ezt tenni, hiszen van egy feladatunk, ami a bronzérem megszerzése. Nem szabad, hogy megnyugtasson a Nyíregyháza elleni siker a közelmúltból, viszont kellő önbizalmat adhat. Nem tudjuk, milyen formában lesznek, de ha mi jóban, akkor csak rajtunk múlik a győzelem. Reméljük, sok szurkoló kísér el minket, ami komoly segítség lehet majd!”

Az ellenféltől Ralitsa Vasileva úgy fogalmazott, hogy mindenképpen a legjobbjukat szeretnék nyújtani, ugyanis a bronzérem nagy lökést adhat számukra a bajnokság rájátszásra. Bízik abban, hogy még a tavalyi, döntőbeli formájukat is felül tudják múlni.

A találkozót szombaton 16.00-kor rendezik az Érd Arénában.

(Fotó: Magyar Röplabda Szövetség)