KÖSZÖNJÜK!

Az idény lezárultával klubunk első kézből kívánja tájékoztatni szimpatizánsait a keret változásairól. Immár biztos, hogy hat játékos más csapatnál kezdi majd a 2022/2023-as szezont.

A légiós kontingensből Anastasiia KornienkoEma Strunjak és Salla Karhu szolgálataira a továbbiakban nem tart igényt ötszörös bajnok együttesünk. A főleg a szezon második felében remek teljesítményt nyújtó Sara Klisura esetében szerettünk volna élni a folytatás lehetőségével, azonban a sportoló olyan lehetőséget kapott, amellyel több szempontból sem tudtunk versenyezni.

Pekárik Eszter 2017-ben igazolt Békéscsabára, klubunkkal magyar bajnok és MEVZA Kupa-győztes lett. Bár több sérülés hátráltatta, így is meghatározó játékossá nőtte ki magát. A válogatott center egy másik magyar klub ajánlatát preferálta.

Rády Boglárka Jászberényből érkezett a BRSE utánpótlásába, ahol kitartó munkával, a ranglétrát végigjárva lett a felnőtt keret tagja. A mögöttünk hagyott idényben Molcsányi Rita és Kertész Petra mögött kevesebb lehetőséget kapott, ezért a távozás mellett döntött.

Mindegyiküknek köszönjük a klubért tett szolgálatait és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

A szakmai stábot és a keretet érintő további változásokról (érkezők és távozók egyaránt) hivatalos felületeinken kommunikálunk.