Újabb jelentős eszközbeszerzés egészségügyi részlegünkön!

Mindig örömteli, ha fejlesztésről, eszközbeszerzésről adhatunk tájékoztatást. Klubunk számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy magas szintű hátteret biztosítson a korosztályos, valamint a felnőtt csapat számára. Büszkék vagyunk, hogy immár nemzetközi kitekintésben is jegyzett eszközpark áll rendelkezésünkre az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően.

A 2023/2024-es idényt megelőzően ismét öles lépést tettünk, hiszen a héten újabb sportrehabilitációs terápiás eszköz érkezett együttműködő partnerünk, az Endo Plus Service Kft. jóvoltából, mely cég szakértelmére, proaktív hozzáállására bátran támaszkodhatunk.

A csúcskategóriás Game Ready Med4Elite hideg-meleg terápiás készülék – mellyel párhuzamosan két kezelés is elvégezhető – beüzemelésre került, Lipták Villő gyógytornász, Ferenc Károly erőnléti edző és fizioterápiás szakember már tesztelték is a gépet, melynek alanya Lovász Krisztián technikai vezető volt.

Az eszközt a Békéscsabai Röplabda Sport Kft., a Magyar Röplabda Szövetség által jóváhagyott sportfejlesztési programja tartalmazta.

Hálásak vagyunk támogatóinknak, akik nélkül nem tudtuk volna ezen beszerzéseket abszolválni.