Csütörtökön folytatjuk az elődöntőt

Csütörtökön folytatjuk az elődöntőt

Sikeresen tette meg a legfontosabb lépést a bajnoki címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata a bajnokság elődöntőjében, hiszen az első találkozón, – megőrizve pályaelőnyét – nyerni tudott a Jászberényi VT ellen. Kormos Mihály irányításával az első tétmérkőzését játszotta a csapat, nem voltak könnyű helyzetben sem a szakvezetés, sem a játékosok, hiszen ebben a szakaszban már kevés lehetőség van a gyökeres változtatásokra, és kevés idő áll rendelkezésre azok befogadására.

A találkozó elején felszabadultan és fegyelmezetten játszik a címvédő, a kérdés csak az volt, elfogy e a koncentráció a későbbiekben. A második szett végjátékától a harmadik szett végéig akadtak gondjai a bajnokcsapatnak, melyet egy cserével és pár időkéréssel rendezett a stáb, így végeredményben egy jól küzdő ellenfelet sikerült két vállra fektetni az első találkozón.

Csütörtökön este Jászberényben egy másik mérkőzés, egy másik miliő várja a csapatokat. A vendéglátók csak egy esetleges győzelemmel tudják életben tartani döntős álmaikat, míg a csabaiak győzelmük esetén egyetlen mérkőzésre kerülnének a bajnoki döntőtől, melyet ez esetben már vasárnap, hazai pályán megszerezhetnének.

A bajnokcsapat a húsvét hétfőn is a csarnokban edzett, s a héten is fokozott tempóban készül az elődöntő második mérkőzésére, kijelenthető, hogy Kormos Mihály csapata győzni utazik a jászfővárosba.

A találkozó 2018. április 05-én, csütörtökön este 19 órakor kezdődik Jászberény Bercsényi úti sportcsarnokában.