Ludmán Réka: Igyekszem megszolgálni a bizalmat

Hosszú idő után ismét kezdőként kapott lehetőséget Ludmán Réka, aki a bajnoki elődöntő első találkozóján, jó játékkal hálálta meg a szakvezetés bizalmát. A fiatal ütőt kérdeztük a párharcról.

Mit gondolsz az elődöntő első mérkőzéséről? Ennek alapján milyen reményekkel utazik a csapat Jászberénybe?

LR.: Remekül kezdtük a meccset, koncentráltan és lendületesen játszottunk, aztán amikor lankadt a figyelmünk, akkor kiélezetté vált találkozó. Sajnálom, hogy a harmadik szett kicsúszott a kezeink közül, de ebből is tanultunk, már dolgozunk a hibák kijavításán. Egységesen és nagyon motiváltan utazunk Jászberénybe, keményen készülünk, szeretnénk vasárnap lezárni a párharcot.

Hosszú idő után ismét a kezdő csapatban kaptál helyet. Mikor tudtad meg ezt és hogyan élted meg? Miként készültél a találkozóra?

LR.: Kiváló játékosokból álló, 15 fő keretünk van, így már azért meg kell küzdeni mindenkinek, hogy nevezve egyen az adott mérkőzésre. Már a hét elején tudtam, hogy kezdőként fogok játszani. Az edzéseken próbáltam kihozni magamból a maximumot, gyorsan felvenni a ritmust a csapat többi kezdő játékosával. Misi és Máté is nagyon sokat segítettek ebben. Rengeteget videóztunk az ellenfélről, így sokkal nyugodtabb voltam a találkozó előtt, tudtam mikor mit kell csinálnom. Nagyon jól éreztem magam a pályán, szerintem sikerült felszabadultan játszanom.

Milyen formában van a csapat? Milyen jellegű edzések vannak?

LR.: Hétfő délelőtt mindenki pihent, és töltődött, és csak délután kezdtük, folytattuk a felkészülést. Szerintem jó formában vagyunk, és ez csak egyre jobb lesz. Jó intenzitással edzünk, és a technikai tréningek is nagyon hasznosak. Még meg kell beszélni pár dolgot a taktikával kapcsolatban, hogy a pontatlanságokat ki tudjunk javítani, és kihozhassuk magunkból a maximumot idegenben.