Újabb befektetés a jövőbe!

Marija Cicic személyében tehetséges, fiatal feladót igazoltunk, aki a szezon hátralévő részét Szombathelyen tölti majd kölcsönben.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület deklarálta azon célkitűzését, hogy hosszú távon hazai játékosokkal kíván itthoni és nemzetközi sikereket elérni.

Ezt alátámasztandó, újabb fiatal sportolóval kötött hosszú távú megállapodást a klub, hiszen a 19 éves, remek fizikai paraméterekkel rendelkező Marija Cicic, 2021. május 31-ig szóló szerződést írt alá a zsinórban öt bajnoki címet nyerő klubbal.

A szerb felmenőkkel rendelkező, de magyar állampolgár 184 cm. magas feladó az elmúlt két szezont a Spartak Subotica csapatánál töltötte, de előtte fiatalon bemutatkozott már a magyar élvonalban és a korosztályos válogatottakat is erősítette.

A klubmenedzsment és szakmai stáb döntésének értelmében, a játékos a több játéklehetőség és tapasztalatszerzés céljából, a 2018/2019-es szezonban a Haladás együttesében játszik majd, de a BRSE folyamatosan monitorozza a sportoló előmenetelét.