Hibátlan hétvégét zárt U17-es csapatunk!

Hétvégén Budapesten, a TFSE-BUDAI csapatának otthonában rendezték meg az U17-es bajnokság soron következő fordulóját.

A BRSE 3 találkozót játszott és Fésüs Erzsébet fiatal csapata remekül helytállt a mérkőzéseken, szett veszteség nélkül, hibátlan teljesítménnyel zárták a fordulót.

A viharsarki gárda az MVSC-MVSI gárdája ellen kezdte meg a fordulót, akik ellen határozott játékot mutatva, könnyedén 3:0-ra tudtak felülmúlni.

Következett a házigazda csapat, akik ellen fiatal játékosaink rendesen felszívták magukat és tulajdonképpen lesöpörték a TFSE BUDAI együttesét a pályáról. Az első szettben mindösszesen 4, míg a második és harmadik etapban 6 pontot engedtek ellenfelüknek.

A forduló utolsó találkozóján egy, az előző mérkőzéseknél szorosabb összecsapást játszott a BRSE a BVSC együttese ellen. Az egész nap kimagaslóan teljesítő békéscsabai alakulat kezében fegyelmezett játékot produkálva újabb sikert aratott, ezzel 3/3-as mérleggel zárta a tornát.

A csabai lányok sikerük után csoportelsőként jutottak tovább a következő fordulóba.

BRSE – MVSC-MVSI 3:0 (25-13, 25-10, 25-12)
TFSE BUDAI – BRSE 0:3 (4-25, 6-25, 6-25)
BRSE – BVSC 3:0 (25-18, 25-18, 25-20)

BRSE: Hunyadi Gréta, Gabnai Regina, Gazsó Szofi, Tatár Noémi, Radnai Lili, Iancau Heidi, Kerepeczki Hanna, Sinka Dalma, Fekete Gréta, Radnai Luca, Lenkefi Lea, Kiss Virág, Kucsera Jázmin. Edző: Fésüs Erzsébet.

Fésüs Erzsébet: Biztató volt látni, hogy fiatal játékosokból álló csapatunk ebben a korosztályban is megállja a helyét. Óriási sikerként könyvelem el ezt a fordulót, bízom benne, hogy ezt a teljesítményt sikerül majd átmentenünk az előttünk álló hetekre.