További két tesztmérkőzés a szezonkezdet előtt!

Két felkészülési találkozót vív csapatunk az október 12-én esedékes, MTK elleni első bajnoki mérkőzést megelőzően. Ma este Budapesten a Vasas ellen, kedden pedig Szabadkán hangol Vasja Samec Lipicer együttese.

Az eredeti terv szerint hétvégén külföldön szerepelt volna a BRSE, azonban módosult a program, hiszen a Vasas invitálására pénteken a Folyondárban mérkőznek meg a felek. A két vezetőedző, valamint a klubvezetők között jó munkakapcsolat van, így bízunk benne, hogy ezzel a találkozóval is elősegítjük a fővárosi piros-kékek sikeres BL selejtező szereplését.

„A magyar röplabdázás szempontjából fontos, hogy klubcsapataink eredményesen szerepeljenek nemzetközi porondon, ebben segítenünk kell egymást.” – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

Ezeken a találkozókon az eredmény másodlagos, sokkal inkább azon játékelemek gyakorlása a cél, amelyeket a szakmai stáb a későbbiekben szeretne viszont látni. Egyelőre még nincsenek információink arról, hogy milyen feltételek mellett zajlik majd az előreláthatólag 19 órakor kezdődő meccs.

A péntek esti budapesti fellépést követően, kedden Szabadkára utazunk, ahol a szerb élvonalban vitézkedő helyi Spartak korábbi békéscsabai látogatását viszonozzuk.

Természetesen mindkét mérkőzésről beszámolunk majd szimpatizánsainknak!

Hajrá BRSE!