Hibátlanok az Ifik!

Hétvégén az U19-es bajnokság is elérkezett az alapszakasz második fordulójához. U19-es csapatunk az első körhöz hasonlóan, most is magabiztos győzelmeket aratott. Mivel Nagy Attila az U15-ös csapatok mellett tevékenykedett a hétvégén, így Filius István vette át az edzői feladatokat. A lányok jó játékkal segítették megbízott edzőjük munkáját.

Békéscsabai RSE – Jászberényi RK 3-0 (16; 8; 5)

A mérkőzést végig magabiztos játékkal uraltuk, a lányok pontos, hiba nélküli játékot mutattak, pedig a mérkőzést rögtön cserével kellett kezdeni, mert az egyik kezdő 4-es ütőnk rosszul lett. A második, harmadik játszmában sok játéklehetőséget tudtak kapni a cserék is, akik tudtak is élni a lehetőséggel.

Békéscsabai RSE – MAFC-Nikola Tesla 3-0 (12; 18; 19)

A második mérkőzésre is meg tudtuk tartani a lendületünket és a lányok fegyelmezetten betartották a taktikai utasításokat, amiket a mérkőzés előtt átbeszéltünk, így ki tudtuk használni csapatunk erősségeit. A harmadik szettben egy kicsit vesztettünk a koncentrációból, de a szett közepétől nagyon szépen visszajöttünk a játékba, és a mérkőzés végére az 5 pontos hátrányt 6 pont előnyre váltották a lányok!

BRSE: Boskó Ágnes, Sinka Dalma, Tatár Gréta, Tatár Noémi, Araczki Gyöngyvér, Szűcs Gréta, Lenkefi Lea, Gellén Viktória, Kertész Petra, Feld Bettina. Megbízott edző: Filius István.