Felszállt a fehér füst: újabb pályaválasztói jog csere, szombaton Nyíregyházán folytatjuk a bajnokságot!

Több alkalommal kommunikáltunk róla, hogy a városi sportcsarnok felújítására vonatkozó Sportok Háza projekt, az előzetes tervekkel ellentétben nem zárult október elején, így a sportegyesületeknek még mindig várniuk kell, hogy birtokba vehessék a létesítményt.

Ennek okán felnőtt csapatunk az Extraliga első 3 fordulójában idegenben volt kénytelen pályára lépni. Eldőlt, hogy nem lesz másként a 4. körben sem, immár hivatalos, hogy a Fatum Nyíregyháza elleni találkozó pályaválasztói jogát is felcseréltük.

Az eredetileg a megújult Békéscsabai Városi Sportcsarnokba tervezett mérkőzés helyszíne, előbb átkerült a Békéscsabai Röplabda Akadémiára, azonban olyan szintű érdeklődés mutatkozott a találkozó megtekintésére, amit ez a létesítmény nem tud az elvárt szinten kielégíteni, zárt kapuk mögött pedig nem kívántuk megrendezni az összecsapást, hiszen valljuk, hogy a játék a közönségért van.

A két klub vezetése a röplabda kedvelők érdekeit előtérbe helyezve, megállapodott a cserében, így a mérkőzést a pályaválasztói jogot felcserélve Nyíregyházán, rangadóhoz méltóan, szurkolók előtt játsszák le a csapatok. A cserét a Magyar Röplabda Szövetség Versenybizottsága is jóváhagyta.

Mérkőzés: FATUM Nyíregyháza – Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE (Extraliga – 4. forduló)

Időpont: 2020. október 24. (szombat) – 19:00 óra

Helyszín: Continental Aréna – Nyíregyháza

A mérkőzéssel kapcsolatos további információkról (előírások, belépőjegyek) tájékoztatni fogjuk szimpatizánsainkat.

Hajrá BRSE! 💙💙💙