Klasszisteljesítmények húzóembereinktől!

A nagyszerű csapatmunka mellett, tegnapi kaposvári győzelmünkben fontos szerepe volt kulcsjátékosainknak, akik közül kiemelkedett Marta Drpa és Lindsey Vander Weide. A szerb és az amerikai légiós együttesen 54 pontot tett a közösbe.

Őket kérdeztük a találkozóról, valamint a remek formáról.

“Nagyon örülök a győzelemnek! Nyújtottunk már ennél sokkal jobb teljesítményt is a szezon során, azonban a csapat mentális erejét mutatja, hogy a legnehezebb pillanatokban is tudtunk újítani, így idegenben arattunk újabb fontos sikert! A Kaposvár együttese nagyszerű játékosokból áll, azonban a megfelelő taktikával, igazi csapatként küzdve diadalmaskodtunk ellenük.” – nyilatkozta a 30 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa, Marta Drpa.

Lindsey Vander Weide eddigi legjobb mérkőzését játszotta a BRSE színeiben, a tengerentúli ütő egyes periódusokban szinte a hátán vitte a csapatot.

“A csapat játéka szettről-szettre egyre gördülékenyebbé vált.
A mérkőzés kulcsa az volt, hogy csapatként játszottunk, hiszen amikor az egyikünk nehézséggel küzdött ott volt a másik, aki megoldotta a helyzetet. Az egész meccsen harcoltunk, még akkor is, amikor lent voltunk, soha nem adtuk fel!

Nagyon jól érzem magam, egyre jobb összhangban dolgozom a feladókkal, ami az eredményeimen is meglátszik. Izgatottan várom az előttünk álló kihívásokat!” – értékelt mosolyogva az amerikai játékos.

(fotó: Imre György)