Nagyszerű győzelem Nyíregyházán!

Vasárnap Nyíregyházára utazott a BRSE Kék csapata az U15 I. osztályú bajnokság középszakaszának következő fordulójára. Az eredetileg háromcsapatosra tervezett tornát a Vasas Piros együttesének megbetegedése miatt át kell szervezni, így  lányainkra csak egy találkozó várt a szabolcsi megyeszékhelyen.

Az erőviszonyok alapján szoros mérkőzésre lehetett számítani, amit a csapatok igazoltak is. A kezdő felvonásban 19-19-ig szinte felválta estek a pontok, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt kialakítani, de ekkor egy jó nyitás sorozatnak köszönhetően sikerült a magunk javára fordítani a szettet. A második szett közepén állva hagytak vendéglátóink, egyre nagyobb különbség alakult ki, de 17-8-as nyírségi vezetésnél éledezni kezdtek lányaink. Megfontolt nyitásainknak köszönhetően egyre nehezebb helyzetbe kényszerítettük a hazaikat, amitől kicsit elbizonytalanodtak és pillanatok múlva már 20-20-at mutatott az eredményjelző. A végjátékban jobban koncentrálva sikerült újból felülkerekednünk, így már 2-0-ás előnnyel vonulhattunk pihenőre. A folytatásban hasonló izgalmak közepette, fej-fej mellett haladva, újból csak a végén sikerült meglépnünk, így 3-0-ás győzelemmel zártuk nyíregyházi utazásunkat.

U15 I.osztály középszakasz:

Nyíregyháza – Linamar -BRSE Kék 0:3 (-19,-22,-21)

BRSE: Bánfi Panna, Csatári Zsanna, Erdős Dalma, Fekete Boglárka, Fürj Nóra, Hermeczi Bernadett, Liker Boglárka, Lovas Noémi, Nagy Emese, Stir Berta, Szabó Nikolett, Tóth Lilien Edző: Nacsa Gábor

Nacsa Gábor: Elégedett lehetek a látottakkal, a lányok keményen küzdöttek az egész mérkőzésen. A második szettben bemutatott fordítás pedig majdhogynem csodaszámba menő volt. Ezt a hozzáállást szeretném látni a folytatásban is. Mielőbbi gyógyulást kívánok a Vasas játékosainak, sajnálom, hogy nem mérkőzhettünk meg velük!